Rijlessen Zaanstad

Rijlessen bij Rijschool Shivani in Zaanstad

Leren autorijden in Zaanstad doe je bij Rijschool Shivani. Met veel geduld en maatwerk, zorgen wij ervoor dat jij je rijbewijs haalt, of je nu 16,5 of 60 bent! Kwaliteit leveren is een belangrijk speerpunt tijdens de rijlessen in onze rookvrije auto’s, evenals de individuele aandacht. Niet iedere leerling leert tenslotte op dezelfde wijze. Daar houden wij in de lessen rekening mee. Ook heeft Rijschool Shivani veel ervaring met mensen die last hebben van rij- of faalangst. Onze manier van lesgeven zorgt ervoor dat jij de rust vindt om toch te kunnen slagen voor je rijexamen, zodat je daarna zelfstandig en zelfverzekerd kunt rondrijden met je rijbewijs in Zaanstad.

Wij werken volgens de regels van het RIVM: Klik hier om ze te lezen

 

Nieuwe auto’s en ouderwetse trucjes bij rijschool in Zaanstad

Wanneer je bij Rijschool Shivani in Zaanstad rijdt, rijd je vaak in de nieuwste auto’s. Je leert omgaan met moderne technologie in de auto, maar je leert ook nog de ouderwetse trucjes voor bijvoorbeeld het inparkeren. Op het moment dat je na het behalen van je rijbewijs in een iets minder moderne auto gaat rijden, kun je nog steeds alle bijzondere manoeuvres. Tijdens de autorijlessen rijd je veel examenroutes van het CBR, maar rijd je ook buiten deze vaste rondjes, zodat je zoveel mogelijk ervaring opdoet in verschillende verkeerssituaties.

Opfriscursussen bij rijschool in Zaanstad

Bij Rijschool Shivani voor rijlessen in Zaanstad, kun je je ook aanmelden voor spoedcursussen of opfriscursussen. Bij de spoedcursus is het van belang dat je al wel in het bezit bent van een theorie-examen en er moet ruimte zijn in de agenda van de rijinstructeur. Voor de opfriscursus kun je aankloppen op het moment dat het al even geleden is dat je je rijbewijs hebt gehaald, maar zo nu en dan wat onzeker bent in het verkeer. Bijvoorbeeld over het inparkeren, drukke verkeerssituaties of veranderende verkeersregels. We helpen je daar allemaal bij, bij Rijschool Shivani in Zaanstad.

Rijlessen in Zaanstad?

Rijschool Shivani ontvangt je graag! Met ons maatwerk, krijg jij de rijles die je nodig hebt.
Haal nu ook je rijbewijs bij Rijschool Shivani in Zaanstad.